Åben ESG Efterårsskole

Academy Newsletter

Starts: 14/10/2024 10:00 am

Ends: 19/10/2024 12:00 am

Åben ESG Efterårsskole

Efterårsferien er lige om hjørnet, og uanset om du holder fri eller nyder en stille uge på kontoret, er det den perfekte anledning til at dykke ned i bæredygtighed og ESG. 

I uge 42 får du mulighed for at deltage i The Social Business Company’s helt særlige ESG Efterårsskole – et eksklusivt åbent forløb til abonnenter af vores Academy Newsletter.  

Her får du fem dages fagligt indhold og praktiske værktøjer med smagsprøver fra praktikernes foretrukne Mini MBA med certificering, Sustainable Business Change Manager.  

Vi har skræddersyet efterårsskolen til at være din introduktion til at navigere i og styrke din bæredygtige forretningsstrategi og ESG-indsats – alt sammen leveret direkte til din indbakke i løbet af efterårsferien! 

Hvad kan du forvente af ESG Efterårsskolen? 

I løbet af ugen præsenterer vi centrale emner fra vores Sustainable Business Change Manager-program, som er baseret på Tania Ellis’ anerkendte model, The 4Cs of Sustainable Business Success

  • Mandag kl. 10-11 kickstarter vi efterårsskolen med live webinaret: Lær at tale ESG og følger senere op med fokus på uddannelsens modul 1: Clear Purpose
  • Tirsdag tager vi fat på elementer fra modul 2, Corporate Engagement. Her ser vi på, hvordan du organiserer det interne ESG-arbejde i både struktur og kultur. 
  • Onsdag handler om Collaborative Co-Creation – med fokus på due diligence og ansvarlighed i virksomhedens værdikæde, fra indkøb og leverandørvalg til salg og kundeinvolvering. 
  • Torsdag afslutter vi med Clear Communication, hvor to af vores ekspertundervisere giver dig indblik i ESG-rapportering med en CSRD-guide og en praktisk vejledning til dobbelt væsentlighed. 
  • Fredag samler vi det hele. Du får indsigt i, hvordan uddannelsen kan bruges til at udvikle handlingsplaner for konkrete opgaver i din virksomhed. 

Kickstart med live webinaret “Lær at tale ESG” 

Vi begynder med et spændende live webinar om ESG mandag den 14. oktober fra kl. 10-11.  

Her vil den anerkendte CSR-ekspert Tania Ellis gennemgå de vigtigste begreber inden for ESG og hjælpe dig med at få styr på den “bogstavssuppe,” som selv erfarne fagfolk har svært ved at holde styr på. 

Tilmeld dig webinaret “Lær at tale ESG” her.

Hvis du er forhindret i at deltage, så tilmeld dig alligevel – vi sender dig optagelsen. 

Tilmeld dig ESG Efterårsskolen nu! 

Hvis du endnu ikke er abonnent på vores Academy Newsletter, er det nu, du skal tilmelde dig for at få adgang til ESG Efterårsskolen.  

Det er en oplagt mulighed for at styrke din ESG-indsats og gøre din virksomhed endnu bedre rustet til at arbejde med bæredygtighed i praksis. 

Tilmeld dig vores Academy Newsletter her og få adgang til ESG Efterårsskolen samt information om Sustainable Business Change Manager-uddannelsen. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og efterårsskolen her

Vel mødt til en spændende og lærerig efterårsferie! 🍁 🎓 

TANIA ELLIS – The Social Business Company har i de sidste 20 år trænet og rådgivet virksomheder og fagfolk i at skabe værdi for både samfundet og bundlinjen. Gennem vores Academy-service tilbyder vi den praktiske Mini MBA med certificering, Sustainable Business Change Manager. Uddannelsen er anerkendt for sin høje kvalitet og anvendelighed, og har i de sidste 10 år leveret praktisk viden og effektive værktøjer til fagfolk og virksomheder, der ønsker at integrere bæredygtighed og ansvarlighed i hjertet af deres forretning og organisation. 

Læs mere om uddannelsen på www.sbcm.dk. Efterårsholdet starter 11. november.

Stay connected

Sign up to get Club community news, event invitations and inspiration that helps you exchange more and do better – for the benefit of society and the bottom line.

Other events

You might also like..

Webinar: Lær at tale ESG

Webinar: Lær at tale ESG

Sustainable Business Change Manager: Fysisk Hold START 27. august 2025

Sustainable Business Change Manager: Fysisk Hold START 27. august 2025

Sustainable Business Change Manager: Hybrid Hold START 13. november 2024

Sustainable Business Change Manager: Hybrid Hold START 13. november 2024