Sådan kommunikerer du dine CSR-budskaber visuelt

Hvordan kan du fortælle dine CSR-historier med billeder fremfor ord? Det vil du få en masse praktiske eksempler på ved vores minikonference, hvor vi stiller skarpt på, hvordan virksomheder kan bruge kunst, design, video og andre former for visuel formidling til deres arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar.

Vi har mødet:

  • Den grønne hotelkæde, som bruger bæredygtig visual merchandising som en central del af sin CSR-kommunikation og branding (Kirsten Aggersborg, Guldsmeden Hotels).
  • Den sociale non-profit festival, som bruger æstetisk kapital i form af musik, kunst og billedkampagner til at understøtte sit samfundsengagement (Christina Bilde, Roskilde Festival).
  • Den multinationale medicinalvirksomhed, som blandt andet bruger infographics, video og spil i sin CSR-formidling (Camilla Crone Jensen, Novo Nordisk).

Udover indlæg har der været en lille udstilling med praktiske eksempler på forskellige former for visuel kommunikation, og undervejs vil du også få rig mulighed for at diskutere, netværke og udveksle ideer til, hvordan du selv kan komme godt i gang med visuel CSR-kommunikation.

Social business ekspert Tania Ellis indledede minikonferencen med et overblik over globale trends og cases inden for visuel CSR-kommunikation.

Se hele program her

OM THE SOCIAL BUSINESS CLUB

The Social Business Club er et inspirations- og netværksforum for professionelle med interesse i innovative og bæredygtige (erhvervs)praktikker, der skaber økonomisk og social værdi.

Basismedlemskabet er gratis, og giver dig bl.a. adgang til et online netværk af over 4.000 medlemmer fra hele verden med samme interesser som dig. Gratis tilmelding via tilmeldingsboksen på www.thesocialbusinessclub.com